Dette er bare noen få eksempler på produkter vi tilbyr:

HELLIDAGSUR  Helligdager som tilfaller ukedag mandag-fredag er ca 100 dager på 10 år! Dette utgjør selvfølgelig betydelige driftskostnader hvis anleggene går som normalt disse dagene.  Ved installasjon av vårt helligdagsur muliggjør du store besparelser samtidig som det er svært enkelt å avbryte utkoblingen både permanent og midlertidig. Uret kommer programert frem til 2021 og innebærer ingen umiddelbare servicekostnader.

HELLIDAGSUR

Helligdager som tilfaller ukedag mandag-fredag er ca 100 dager på 10 år! Dette utgjør selvfølgelig betydelige driftskostnader hvis anleggene går som normalt disse dagene. 

Ved installasjon av vårt helligdagsur muliggjør du store besparelser samtidig som det er svært enkelt å avbryte utkoblingen både permanent og midlertidig. Uret kommer programert frem til 2021 og innebærer ingen umiddelbare servicekostnader.

GSM ALARM  Dette produktet er perfekt for overvåkning av strøm og temperatur i datarom, kjølerom og liknende. Sender varsel på SMS ved strømbrudd og unaturlige endringer i temperatur. Status på temperatur kan sjekkes ved å sende SMS til enheten som svarer med ønsket informasjon.  Vi står for installasjon og kan være behjelpelige med alt fra å konfigurere enheten til å sette opp abonnement og skaffe SIM-kort. Dette er et godt eksempel på en enhet som har betalt seg selv ved første uhell man unngår fordi man ble varslet før i stedet for senere.

GSM ALARM

Dette produktet er perfekt for overvåkning av strøm og temperatur i datarom, kjølerom og liknende. Sender varsel på SMS ved strømbrudd og unaturlige endringer i temperatur. Status på temperatur kan sjekkes ved å sende SMS til enheten som svarer med ønsket informasjon. 

Vi står for installasjon og kan være behjelpelige med alt fra å konfigurere enheten til å sette opp abonnement og skaffe SIM-kort.

Dette er et godt eksempel på en enhet som har betalt seg selv ved første uhell man unngår fordi man ble varslet før i stedet for senere.

VAV-STYRING  Fleksibel og avansert regulering av temperatur og luftkvalitet for full kontroll over inneklima både når det gjelder varme og kjøling.

VAV-STYRING

Fleksibel og avansert regulering av temperatur og luftkvalitet for full kontroll over inneklima både når det gjelder varme og kjøling.

SAUTER  Alt av gamle undersentraler av typen EY2400 og til dagens EY3600 samt BACNET sentraler.

SAUTER

Alt av gamle undersentraler av typen EY2400 og til dagens EY3600 samt BACNET sentraler.

ENØK-TILTAK  Vi bistår gjerne våre kunder med tiltak som medfører betydelig kostnadsbesparelser. Eksempler på dette er: Helligdagssparing på tekniske anlegg SD-anlegg for overvåkning av drift og for enkel betjening via nett Hastighetsregulering av ventilasjon Effekt-begrensning av effekttopper Myk oppstart av anlegg Vi har kunder som har spart oppunder 1.000.000 kWh på slike besparelser og det er rett og slett god økonomi!

ENØK-TILTAK

Vi bistår gjerne våre kunder med tiltak som medfører betydelig kostnadsbesparelser. Eksempler på dette er:

Helligdagssparing på tekniske anlegg

SD-anlegg for overvåkning av drift og for enkel betjening via nett

Hastighetsregulering av ventilasjon

Effekt-begrensning av effekttopper

Myk oppstart av anlegg

Vi har kunder som har spart oppunder 1.000.000 kWh på slike besparelser og det er rett og slett god økonomi!